Heeft u Triplebouw Loodgieters Delft met spoed nodig? Bel dan nu 06-54215986, wij staan vandaag nog voor u klaar. Ons werkgebied is in en om Delft, dus wij zijn altijd bij u in de buurt.

Wij zijn vakbekwaam en snel

Triplebouw Loodgieters is inmiddels een vertrouwde naam in Delft en omgeving. We staan bekend om kwaliteit en snelheid. We zijn ervaren loodgieters die vakkundig werk afleveren. We werken snel en bieden deskundige loodgieter diensten aan voor zowel particulieren als zakelijke klanten.

Lekkage of verstopping?

Het opsporen en repareren van lekkages en/of een verstopping is specialistisch werk. Wordt dit niet op een juiste manier uitgevoerd, dan kan u met nog meer schade komen te zitten. Wij kunnen deze problemen vakkundig voor u verhelpen. Hierbij maakt het niet uit of het een lekkage in het dak of in een leiding betreft. Heeft u een loodgieter in Delft nodig om een lekkage te dichten, of uw afvoer of riool te ontstoppen? Bel dan uw Triplebouw Loodgieters (06-54215986) bij u in de buurt.

Delft

De Triplebouw Loodgieters zijn bekend in Delft en kunnen ook bij u snel ter plaatse zijn. Ook voor andere loodgietersklussen kunt u ons bellen. Bevindt het probleem zich in de badkamer, keuken, toilet, schuur, tuin en/of garage? Geen probleem, wij kunnen elke klus aan. Herkend u hieronder een klus die wij voor u kunnen uitvoeren? Bel ons dan op: 06-54215986.

Onze diensten

Verstoppingen van afvoer en riool

Waterlekkage binnen- en buitenshuis

Aanleg en reparatie van sanitair en CV

Reparatie of vervangen van dakbedekking

de-gootsteen-loopt-niet-door

Triplebouw Loodgieters betekent voor u:

 • Wij zijn een erkende installateur in Delft
 • Gekwalificeerde en vakkundige loodgieters
 • Wij werken volgens Europese normen
 • Werkzaamheden onder garantie
 • 365 dagen per jaar
 • 24/7 bereikbaar opĀ 06-54215986
 • Wij komen direct!
 • Wij werken snel en netjes
 • 80% van de problemen worden dezelfde dag opgelost!
 • Voorrijkosten en uurtarief worden telefonisch besproken
 • Vooraf prijsindicatie
 • Geen verrassingen achteraf
 • Mobiel pinnen mogelijk

Loodgieter nodig? Bel 06-54215986

Wij zijn echt 24/7 en 365 dagen per jaar bereikbaar

Neem contact met ons op

Triplebouw Loodgieters Delft zijn de specialisten die u zoekt. Ons team van loodgieters lost uw probleem snel en vakkundig op. Uw probleem wordt serieus genomen en op de beste manier verholpen.

Bij ons kunt u terecht voor al uw loodgieters-, dakdekkers- en rioleringswerkzaamheden. Ook plaatsen wij sanitair in badkamers, installeren en repareren wij CV installaties en geisers (geen onderhoud)

Wij werken met moderne apparatuur en gereedschap. U wordt vooraf in kennis gesteld van de kosten, zodat u achteraf niet voor een verrassing komt te staan. We worden regelmatig teruggevraagd door klanten die eerder kennis hebben gemaakt met onze vaardigheden. Dit herhaalde contact is niet alleen fijn voor onze klant, het maakt ons trots en het bevestigt onze kwaliteit.

In Delft kunt u rekenen op de beste loodgieters. Blijf niet met een stinkend riool, lekkende kraan of dak zitten, neem contact op!

Vul uw gegevens in en stuur uw vraag of verzoek aan Triplebouw Loodgieters. Geef duidelijk aan welke klus wij voor u mogen klaren. U mag natuurlijk ook telefonisch contact (06-54215986) met ons opnemen. Wij hopen u snel te ontmoeten en van dienst te kunnen zijn.

Contactformulier

Bel direct