Eén van de nadelen van het thuiswerken is de toename van het bezoek aan het toilet thuis. Althans dat hoeft geen probleem te zijn wanneer u alleen de 3 p’s door het toilet spoelt: plas, poep en (wc)papier. Het is een grote misvatting dat u de ’biologisch afbreekbare’ doekjes in het toilet kunt gooien. Ook de papieren mondkapjes zorgen voor grote problemen wanneer u die doorspoelt.

Thuiswerken betekent verhoging van WC-bezoek

U zult versteld staan, maar dit wordt veelvuldig door de wc gespoeld: doekjes, tampons, condooms, frituurvet en etensresten! Uit onderzoeken van diverse waterschappen, blijkt dat afgelopen zomer er diverse keren storing in de pompen van de gemalen. Dat betekent automatisch ook een rioolverstopping. Wat bij u thuis kan leiden tot het niet kunnen doorspoelen van het toilet. Kortom stel voor u en uw huisgenoten het 3 p’s beleid in voor ieder toiletbezoek.

Hygiënedoekjes

Nu meer mensen thuis verblijven en meer reinigingsdoekjes gebruiken vanwege het coronavirus, verdwijnt nog meer afval in de wc. Dat u goed voor uw hygiëne zorgt is logisch, maar gooi deze reinigingsdoekjes en ander afval in de afvalbak. Zo voorkomt u een verstopping in het toilet en waarschijnlijk ook andere afvoeren in uw huis. Ondervindt u nu problemen bij het doorspoelen? Geen paniek, de Triplebouw Loodgieters staan vandaag nog voor u klaar! Bel nu 06-54215986.

Afvoer verstopt

Ophoping van vet, zeep- en etensresten zorgt ervoor dat een afvoer verstopt raakt. Een tijdelijk redmiddel zijn de vele oplosmiddelen, die u in de winkel kunt kopen. Niet alle middelen zijn zonder gevaar en lossen de verstopping voor korte tijd op, om vervolgens een extra hardnekkige verstopping op te leveren.

Oorzaken waardoor uw afvoer verstopt is

Een rioolverstopping is gewoonweg een blokkade in het rioleringssysteem van uw huis. Elke kraan in huis (douche, ligbad, toilet, keuken) hebben allemaal een eigen afvoer op het centrale rioleringssysteem. Buiten het toilet en keuken om zijn douche en bad vaak de boosdoener door resten van haar, die we vaak aantreffen in de afvoer. Een verstopping ontstaat meestal door bijvoorbeeld vet- voedsel- en haar die met het water door de afvoer een weg proberen te vinden naar het rioleringssysteem. Geen paniek wanneer uw afvoer verstopt is, de Triplebouw Loodgieters staan vandaag nog voor u klaar! Bel nu 06-54215986.

24/7 bereikbaar

Onze monteurs zijn de gehele dag mobiel bereikbaar en altijd in de buurt. Afvoer verstopt? Aarzel niet en voorkom schade! De Triplebouw Loodgieters zijn 24/7 bereikbaar.Wij werken uitsluitend met ervaren personeel, dat voor uw probleem in overleg met u, de beste oplossing kiest. Ruim 80% van alle storingen worden dezelfde dag, avond of nacht nog opgelost!

We leveren maatwerk aan iedere klant, bieden oplossingen voor elk probleem en werken uitsluitend met duurzame producten van hoogwaardige kwaliteit onder Europese en Nederlandse veiligheidsrichtlijnen.

Ontstoppen zonder schade

Is uw afvoer verstopt en wilt u deze vakkundig en zonder schade laten ontstoppen? Bel ons 06-54215986! Triplebouw Loodgieters beschikken over specialistisch loodgietersgereedschap voor iedere verstopping. Zoals bijvoorbeeld speciale ontstoppingsveren en -lansen. Laat een verstopte afvoer door ons oplossen, zodat u weet dat dit op een professionele en betrouwbare manier gebeurt, zonder schade aan sanitair, afvoersystemen of ander leidingwerk.

Afvoer verstopt? Wij lossen uw afvoer verstopping op! Bel 06-54215986

Wij zijn echt 24/7 en 365 dagen per jaar bereikbaar

de-gootsteen-loopt-niet-door

Triplebouw Loodgieters betekent voor u:

 • Wij zijn een erkende installateur
 • Gekwalificeerde en vakkundige loodgieters
 • Wij werken volgens Europese normen
 • Werkzaamheden onder garantie
 • 365 dagen per jaar
 • 24/7 bereikbaar op 06-54215986
 • Wij komen direct!
 • Wij werken snel en netjes
 • 80% van de problemen worden dezelfde dag opgelost!
 • Voorrijkosten en uurtarief worden telefonisch besproken
 • Vooraf prijsindicatie
 • Geen verrassingen achteraf
 • Mobiel pinnen mogelijk
Bel direct